DHCaravans-logo
HET GROOTSTE AANBOD VAN BELGIË EN NEDERLAND
Boston-106@0.5x-caravan
Boston-109-caravan

Stacaravans & chalets

Een stacaravan of chalet kopen is een grote beslissing. DH Caravans helpt u graag bij het maken van de juiste keuze stacaravan of chalet. Bij ons vindt u de stacaravan of chalet die aansluit bij uw wensen, gezinssamenstelling en financiële mogelijkheden. 

Op ons show terrein in België heeft DH Caravans meerdere soorten stacaravans en chalets van diverse merken in verschillende prijsklassen staan. 

Al onze stacaravans of chalets zijn uitgerust met een puntdak met pannen, voorzien van dubbel glas, verwarming, koelkast met diepvries en EU stopcontacten. 

DH Caravans heeft ruime ervaring in de import en export van stacaravans en chalets in de Benelux. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel nieuwe als tweedehands stacaravans of chalets. Wij bieden hoge kwaliteit producten aan met de beste service en de juiste prijzen. 

Tweedehands caravans

Tweedehands caravan en chalet kopen doe je bij DH Caravans. Wij hebben een groot assortiment met verschillende prijsklassen. Al onze tweedehands caravans en chalets verkeren in uitstekende staat en zijn volledig nagelopen op gebreken.

Ze zijn getest op water, gas en elektra. Bij de koop overdracht ontvangt u de caravan of chalet volledige gewassen en in schone staat. Eventueel is de onderkant van de caravan geschilderd om corrosie te voorkomen.

Bij aankoop van de tweedehands caravan of chalet is het transport ook inbegrepen. De caravan of chalet wordt netjes waterpas geplaatst, opgeblokt (wielen van de grond) en eventueel ondersteunt met extra steunblokken.

Wilt u de tweedehands caravans of chalets bezichtigen? Ons show terrein van DH Caravans is gevestigd vlakbij Antwerpen, in Kontich (België). Laat je adviseren over de mogelijkheden van caravans en chalets.

caravanshoog-6-1024x683@0.5x
stacaravan-met-spiegelglas-op-voorraad

Foto’s van chalets, stacaravans en interieurs

Ons Bedrijf DH Caravans

Al ruim 55 jaar is ons familiebedrijf thuis in mobiele chalets, stacaravans, occasions en onderdelen. Wij zijn gespecialiseerd in de export en import van stacaravans en chalets in de Benelux. Zowel nieuwe als tweedehands chalets of stacaravans. 

Wij luisteren naar wat uw wensen en behoeften zijn en waar u naar op zoek bent. Door onze ruime ervaring kunnen wij u dan ook goed voorzien van advies. Ons gespecialiseerde team van adviseurs en monteurs staan altijd voor u klaar. Voor, tijdens en ook na de aankoop. 

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid dat zijn onze belangrijkste waarden. Uw onbezorgde woonplezier staat namelijk altijd voorop bij ons. 

DH Caravans is een erkend dealer in België voor de merken Carnaby en Swift caravans. Naast alle informatie over genoemde merken kunt u bij ons ook terecht voor de merken Atlas, Cosalt en ABI. 

Ons bedrijf

Wij verkopen stacaravans en chalets

Ons adres

Koningin Astridlaan 80, 2550 Kontich, België

Ons telefoonnummer

(+32) 0477 920 969​

Ons email-adres

dhcaravans@hotmail.com​

Onze Garantie

Nieuwe, als wel tweedehands stacaravans en chalets zijn van top kwaliteit.